Consultații online cu un psiholog

Consultații gratuite oferite de Centrul PAX

CLICK PENTRU PROGRAMARE

Programul de consultații online gratuite s-a încheiat (19 aprilie - 03 iunie 2018). Citește mai mult.

Centrul PAX, centru privat de psihoterapie, vă pune la dispoziție posibilitatea de a discuta cu un psiholog despre simptomele cu care vă confruntați.

Consultația se poate desfășura la telefon sau pe internet (pe Skype) și poate dura între 40-50 min. Scopul acestei consultații este de a discuta despre simptomele care vă necajesc și de a stabili - dacă este cazul - un diagnostic. La finalul consultației, psihologul nostru vă va face recomandări pentru un tratament potrivit.

Consultația se desfășoară în regim confidențial. Nu este necesar să ne oferiți informații personale despre dvs., precum nume, adresa, loc de muncă etc. Este nevoie în schimb să ne comunicați o adresa validă de email și o modalitate de contact direct: telefon sau adresa de Skype.

Pe scurt, în cadrul consultației cu psihologul nostru veți beneficia de:
  • O evaluare psihologică completă, pentru simptomele de anxietate și depresie, oferită în mod gratuit;
  • Stabilirea unui diagnostic (dacă este cazul);
  • Îndrumare spre un tratament adecvat (dacă este cazul);
  • Îndrumare spre ce puteți face pentru a vă simți mai bine (indiferent de diagnostic);
  • Vă puteți clarifica anumite întrebări referitoare la simptomele dumneavoastră și la serviciile unui psiholog.

Programați consultația.

CLICK PENTRU PROGRAMARE


Centrul PAX este un centru privat de psihoterapie și cercetare dezvoltat de COGNITROM SRL. Activitățile noastre vizează: psihoterapia anxietății și depresiei, atât în format clasic (adică ședințe față-în-față, la cabinet), cât și în mediul online (sau combinat); evaluare și diagnoză psihologică, prin interviuri clinice și instrumente psihologice validate; precum și cercetare-dezvoltare în domeniul e-mental health și în psihodiagnostic.

S.C. COGNITROM S.R.L. este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 27895. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. COGNITROM S.R.L are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: servicii de psihologie.

Consultații online gratuite pentru evaluarea simptomelor de anxietate și depresie

În martie-iunie anul 2016, acest serviciu a mai fost oferit gratuit de Centrul PAX. În acea perioada, echipa noastră a oferit 135 de consultații gratuite la persoane din România și din străinătate. Feedback-urile oamenilor au fost foarte încurajatoare.
4.8

F, 50 ani

Județul Bacau

"Initial nu am avut incredere, dar acum dupa ce am fost contactata, am constatat ca intr-adevar faceti un lucru extraordinar si doriti sa ajutati oamenii cu probleme. E un lucru remarcabil si poate asa reusiti voi cei tineri sa schimbati ceva in tara noastra si sa reusiti sa schimbati gandirea pe care o avem noi romanii. Rar am intalnit oameni buni care sa iti transmita energie pozitiva, asta am simtit eu in timpul consultatiei. Va multumesc!"
4.9

F, 33 ani

București

"Multumesc ptr posibilitate. Cred ca este un serviciu foarte important si bun. Va doresc succes si sper sa puteti ajuta in continuare foarte mulți oameni."
4.8

F, 54 ani

Județul Girgiu

"M-a impresionat promptitudinea si seriozitatea dv-stra. Convorbirea telefonica a venit intr-un moment de agitatie si m-a ajutat sa ma descarc ceea ce mai greu s-ar fi realizat pana ajungeam la un cabinet. Felicitari pentru acest proiect, este f importanta aceasta venire a psihologului la tine"
5

M, 42 ani

Județul Bihor

"Eficient si comod in acelasi timp."

ECHIPA DE PSIHOLOGI


Psiholog Dr Amalia Ciuca Psih. Dr. Amalia Ciuca
coordonator Centru PAX
click pentru CV

Psiholog Liviu Crisan Psih. Drd. Liviu Crișan
expert Centru PAX
click pentru CV

Psiholog Alina Buza Psih. Alina Buza
expert Centru PAX

Psiholog Serban Bobos Psih. Șerban Boboș
colaborator PAX

Psiholog Ioana Dumbrava Psih. Ioana Dumbravă
colaborator PAX

Psiholog Petra Lohan Psih. Petra Lohan
colaborator PAX

Psiholog Gabriela Pop Psih. Gabriela Pop
colaborator PAX

Psiholog Andrada Terpe Psih. Andrada Terpe
colaborator PAX


Aprecieri TratamentAnxietate.roCentrul PAXCondiții de participare. Prin completarea și trimiterea formularului de programare vă exprimați acordul explicit că puteți fi contactat/ă pe telefon/Skype de psihologii din centrul PAX în vederea programării și desfășurării consultației. De asemenea, vă exprimați acordul să vă trimitem pe adresa de email informații suplimentare despre cum se desfășoară consultațiile online și alte servicii ale centrului PAX. Sunteți de acord că datele introduse în acest formular vor fi puse la dispoziția echipei de psihologi pentru a vă putea contacta și pentru a vă putea face recomandări potrivite ținând cont de nevoile dvs. Înțelegeți că această consultație nu reprezintă un serviciu de asistență pentru situații urgență. Dacă aveți nevoie de ajutor imediat, nu folosiți acest serviciu, ci sunați la 112, îndreptați-vă spre cea mai apropiată unitate de primire urgențe sau luați legătura cu medicul de familie. Înțelegeți că această consultație este un serviciu bonus oferit de Centrul PAX, desfășurat în funcție de disponibilitatea membrilor săi. Programarea dvs. prin acest formular nu reprezintă o obligație pentru Centrului PAX de a desfășura această consultație, ci doar exprimarea interesului dvs. pentru un astfel de serviciu dacă Centrul PAX are posibilitatea de a o oferi.