NOU! Consultații psihologice online – gratuite – pentru anxietate și depresie

Psiholog Liviu Crisan

Autor

Psih. Liviu G. Crișan

Psiholog clinician și psihoterapeut

Expert Centrul PAX

TratamentAnxietate.ro

Consultatii online cu un psiholog

Consultatii online cu un psiholog pentru probleme de anxietate și depresie

Centrul PAX lansează pentru o perioadă limitată un program de consultații online gratuite cu un psiholog pentru persoanele care se confruntă cu probleme de anxietate și depresie. Consultația online se poate realiza la telefon sau pe Skype și se desfășoară în regim confidențial (nu se cer date personale precum nume, adresă, loc de muncă).

O consultație online poate dura între 20-40 minute și presupune discutarea principalelor probleme de anxietate/depresie care produc îngrijorare sau suferință și evaluarea simptomelor în acord cu standardele actuale de diagnostic. În urma acestei evaluări, oamenii pot afla dacă simptomele lor se încadrează într-un diagnostic și care sunt căile potrivite de tratament.

Serviciul de evaluare psihologică nu se adresează doar persoanelor cu probleme grave. De multe ori chiar și problemele moderate de anxietate/depresie pot afecta considerabil calitatea vieții. Prin urmare, indiferent de diagnostic, psihologii Centrului PAX vor face la finalul consultației recomandări potrivite pentru depășirea simptomelor problematice identificate.

Solicitarea unei consultații online se realizează doar pe baza completării formularului online de pe adresa:

https://tratamentanxietate.ro/consultatii_online

Serviciul se adresează persoanelor peste 18 ani (*) de pe teritoriul României sau din străinătate (**).


 

* Serviciile psihologice nu pot fi oferite minorilor fără acordul explicit al tutorelui legal. Pentru servicii psihologice pentru copii și adolescenți vă recomandăm CEICA
** Pentru pesoanele din străinătate, consultațiile online se pot desfășura doar pe Skype, nu și la telefon.